Leveringsvoorwaarden

Wij trachten alle bestellingen binnen 24 uur te verzenden

Alle verkochte voorwerpen worden zorgvuldig verpakt

Alle bestellingen worden door post.nl verstuurd

Bestellingen tot 250 euro worden aangetekend verstuurd in pakket
de kosten bedragen 9 euro
Bestellingen vanaf 250 – 500 euro worden Gratis aangetekend verstuurd in pakket
Bestellingen vanaf 500 euro worden Gratis aangetekend en extra verzekerd verstuurd in pakket

Herroepingsrecht bij levering van diensten

Den Hoed geeft bij de aanschaf van producten en diensten recht op een bedenktijd van maximaal 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen kunt u het gekochte retourneren.
Deze producten geldt niet voor producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument, die niet geprefabriceerd zijn en worden vervaardigd op basis van een individuele keuze van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bedoeld zijn.

BTW

Bij aankoop van antieke sieraden of occasions wordt geen BTW vermeld op de factuur omdat deze verkopen vallen onder de margeregeling.

Kosten in geval van herroeping

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht , komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
Indien de consument een bedrag betaald heeft , zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping en ontvangst van de goederen terugbetalen.

Disclaimer
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld om informatie te verschaffen over Den Hoed en zijn activiteiten. De informatie wordt naar beste weten verstrekt, maar kan zonder aankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken.
Den Hoed kan niet instaan voor de volledigheid en juistheid van de informatie.
De informatie wordt door Den Hoed geleverd zonder enige (impliciete) garantie aangaande juistheid, volledigheid en/of geschiktheid.